Bodystore

METG:s snyggaste!

>>ÅTERIGEN<< har det gått snart en vecka sedan uppdatering skedde på denna blogg.. Inte helt okej. Men, så finns ju jag (Maaariaaa) som råkar ha lösenordet hit, hehe, och tur är väl det! Men det är inte mitt jobb att sköta uppdateringen här iofs.. hehe.. Tänkte egentligen inte skriva något speciellt mer än att uppdatera er om att:

JAG FAKTISKT ÄR TILLSAMMANS MED EN AV METG:s SNYGGASTE KILLAR! :D

..enligt omröstning på skolans skvallerblogg. Jag är då alltså tillsammans med Jesper, författare utav denna blogg (kan även tillägga att den här bloggen skrivs av väldigt snygga killar, då även Johan, författare nr. 2 utav denna blogg, även han blev nominerad som en av METG:s snyggaste!)



Jesper kom 2:a i omröstningen, även om jag personligen anser att han är snyggast, bäst och finast i världen och inte bara i skolan hähä :P

Min snygging! <3

Så tänkte helt enkelt bara uppdatera er om att personerna bakom bloggen ni läser är 2 riktiga snyggingar! ;D

http://gossipbysmith.blogg.se/

Vi har en ny skvallerblogg på skolan: http://gossipbysmith.blogg.se/
Jag hoppas den blir sjukt rolig nu, lite svårt dock då det inte är så jättemycket skvaller i METG direkt, men ioacusso lyckades ju riktigt bra!
Om det är någon som jag som tycker anonyma personer är drygt så är mina funderingar såhär:
- Det är antagligen en i tvåan, det ser man på att bara personer i tvåan blev vänner med facebookanvändaren till en början. (Om det inte är någon i ettan eller trean som har tänkt så långt, men det är en lågoddsare).
- Troligen så är det en tjej, det syns tydligt på hur personen skriver och att den första omröstningen som startades var om de snyggaste killarna på skolan.
Gör jag alltid sånna här reflektioner? Ja om det mesta (:
Fredag imorgon, LYCKLIG!

Ingen uppdatering? I'll tell you why!

Nu är det så att uppdateringen är inte kass pga att vi är slöa, det har mer med att göra hur enormt mycket plugg vi har just nu, pallar inte berätta exakt hur mycket för alla kommer bara vara dryga och tänka att dom känner nån som har det värre :)
Men snart lugnar det nog ner sig lite och då kör vi lika stenhårt som Jesper brukar vara vid en grabbdusch!
hhhhhh

Söt som liten? fuck no

fffffff
Det här med att vara söt som liten var inget jag fick ta del av, blev lite sötare med tiden i alla fall, hoppas jag.
Som en parantes så tror jag att det här var min profilbild på Blip och att de där skorna blinkade. :'(

Bodypump

Nu ska jag vara lite seriös och berätta varför jag tycker Bodypump på gymmet suger: Det är ingen variation på övningarna utan det är alltid samma, inte bara tråkigt men inte så jättefunktionellt. Alltid högrepetitionsträning, alltid galet många repetitioner vilket leder till att man i stor grad sliter ut leder m.m. Man använder sig av halva repetitioner, ganska kasst att inte köra med full range of motion. Det är galet högt tempo vilket gör att utförandet blir dåligt. Utbildningen till Bodypump instruktör är 2 dagar lång...

Trött på supermanandet

Blir lack på att TöntJesper bänkade 100KG!? Aja, han kan i alla fall inte spola tillbaka tiden :'( Nu måste jag bli stark som fan, ska skita i volymträningen o bara köra styrka så fort min rygg pallar lågreppare! :o. Det är bara att göra liksom, som min älskling Yoda säger:


Hej! På tal om Superman, igen.

Idag har varit en bra dag hittills med mycket variation. Vaknade 9 av att en stor gorilla till storebror drog upp mig ur sängen. Var otroligt trött och uppfattade inte ett ord från min omgivning den första halvtimmen. Jag har en ganska stor familj och nu i helgen har vi dessutom folk på besök så det är 9 pers här hemma så det kan bli lite ansträngt att vara trevlig sådär i vargtimmen. Efter frukost spelade jag och min bror ett parti  backgammon - ett brädspel som gorillan envist försöker lära mig, ganska kul faktiskt när man väl kommer in det. Lite senare blev det gymtajm. Gick otroligt bra idag och känner att kreatinet som Johan gav mig har gett effekt. Körde ett intensivt pass där jag fokuserade på bröst, axlar och triceps. I början av passet då jag körde bänkpress fick jag lite tips av en stor bjässe som körde konstiga övningar med kettlebells (ni vet såna där stora klot med handtag) och det var tack vare honom jag idag slog personligt rekord i bänk. Ökade succesivt från 80 och körde till slut två reps på 100 kg! Riktigt nöjd. Kände mig ovanligt stark idag och körde tyngre än vanligt på varje övning, därav namnet på rubriken. 

Snart kommer min älskade flickvän och om några timmar ska vi fira min stora bror i efterskott med trerättersmiddag. Blir ren med kantarellsås och lite annat gott (har bara koll på köttet och såsen).
PUSS!


Påtal om Superman

Påtal om Superman, han är så överdrivet bra, ingen annan superhjälte har en chans mot honom. Inte ens spiderman. Han kan fan flyga, skjuta laser ur ögonen, snurra så det blir virvelvindar, är stört stark och kommer typ från rymden. Det enda som han är svag emot är dessutom kryptonit!? Jag har aldrig sett kryptonit, vet inte ens vad det är liksom så han har är alltså i princip odödlig. Sen kan han SPOLA TILLBAKA TIDEN!? Hur ballt är inte det?
Kommer på massor med saker att göra om jag kunde spola tillbaka tiden, gör på samma sätt som Jesper och ställer en fråga: Vad skulle du göra om du kunde spola tillbaka tiden?

Kör igång igen då!

Eftersom Kajja-Märta var ett så charmigt namn så kanske det är dags igen då!
Kommer inte ihåg hur länge sen det var så kan säga att det varit standard living med gymma och fekka, en del plugg också tyvärr...
På fekkefronten så är det roligaste nog att jag och min brue Martin gled på finlandsfärja, vi brukar åka färja varje år med våra morsor(hänger dock inte jättemycket med dom hehehe), grymt skön tradition alltid mes massot av minnen! Lite ångest att vakna upp med massa kvitton från baren i bakfickan bara...
eeee
Martin i mitten sen några sköna brudar vi träffa, babben med ölen hette Amir och va stört rolig! Bodde i typ happaranda och hade precis hjälpt till att bygga Nordens största bastu eller nåt.
På skolfronten går det segt, noll motivation och gal1 mycket att göra, helt stört.
tttt
Klassen<3
Och på gymfronten... Har varit riktigt disciplinerad och kört hårt så det känns bra. Dock slutade jag med kreatin då man måste ta uppehåll, så lite jobbigt att gå ner 2 kilo på bara några dagar :'( Blev lite mer deffad däremot men ändå. Sen har jag skadat ländryggen också, så måste sitta och sträcka på mig istället för standardhösäckchillahållning.
eeeeee
Måste göra det här 10 gånger flera gånger om dagen, känner mig töntigast i världen men det är det värt, Handikappknappen på bussen here i come<3333 Hahaha funderar på att testa det imorgon bara för att se alla titta skitsurt när jag tar överdrivet lång tid på mig att gå av
/puss
Btw skrev Jesper att vi har dålig sekretess, tänk på superman och Stefan Holm så har du lösenordet!

Förlåt...

Kära dagbok, förlåt. Förlåt för den här urkassa uppdateringen. Ni alla har nog gått och tänkt på vilka skurkar jag och Johan är som först gör er beroende av vår blogg och sedan slutar mata er med den. Min kära flickvän satte nyligen ord på detta då hon bröt sig in (vi har ett kass sekretess Johan) och publicerade orden från en ilsken läsare. Läsaren ifråga har gjort ganska grova anklagelser mot mig på grund av detta. Hon kallade mig för tönt... 
Och jag är nog ganska töntig. Har på mig långkalsonger under vinter halvåret och tycker om att skjuta på gubbar uppbyggda av 1:or och 0:or (spela tv-spel). Men annars är jag ganska tuff. Tycker ni, kära läsare, ni som fortfarande är lojala till denna blogg, att långkalsonger är osexigt? Varför i så fall (förväntar mig inte få några kommentarer men kändes som en bra avslutning)
PUss!

Dåligt!

Det har kommit in klagomål angående den utomordentligt värdelösa uppdateringen på denna blogg. Jag kände mig därmed tvungen att rycka in och återigen skriva några rader på denna blogg. (Det är alltså Maria här igen ;) HEHE) För några dagar sen fick jag nämligen ett sms från en mycket upprörd läsare, vi kan kalla henne "Kajja-Märta", och smset löd enligt följande:

"Kan du be din pojkvän och han Johan att uppdatera i sin blogg eller?! Jag har fan bajstråkigt och så kan de inte ens skriva ett endaste litet inlägg! Detta går inte längre! Den roade mig en gång i tiden men nu gör den mig bara frustrerad eftersom "Johans snygglista" är det första man ser varenda eviga gång! Säg till ifall de har gett upp bloggandet så slipper jag slösa min tid på det... Saknar dig mer än mest! :(<333"

Här läser vi då om en trogen läsare som numera är mycket besviken på bloggduon! Jag kan även se på statistiken att det faktiskt, mot alla odds, är en del läsare som faktiskt fortfarande besöker bloggen dagligen! Så nu återstår bara den stora frågan: Har Johan och Jesper gett upp bloggandet eller inte? Är helrakat.blogg.se endast ett minne blott.. ?


Jesper & Johan, skapare av Helrakat.blogg.se

RSS 2.0