Bodystore

Johans snygglista hehehh

Här är den officiella listan på dom 3 snyggaste killarna i min klass exklusive mig.

afqeg
1 Jesper, lika saxig som en sax!
wwwwww
2. August, han är bara August liksom. (Har btw the ass of herkules)
yyyyy
3. Affe. Det långa blonda håret får alla på fall!

Tankar

Jag är så trött på att plugga. Jag vill göra vad jag känner för, leva livet på impuls. Vakna upp och bara: "Nu vill jag käka frulle och se på film, efter det vill jag dra till gymmet och efter det får jag se vad jag känner för att göra"
Mycket realistiskt. :)

Klassfoto

eqteqt
Här är klassfotot, i riktigt dålig kvalitet, en förhandsvisning som fanns på internet. men är man lika otålig som jag är så!

Chillstress

Kom på ordet nu - chillstress. Det är något som de flesta livsnjutare, exempelvis jag själv varit med om. Ni vet när man ser fram emot att bara ha det riktigt nice och så blir det så nice att det inte blir så nice. Det där var ett krångligt resonemang. Så jag får dra ett exempel: Du är ensam hemma en lördag, har festat ganska hårt kvällen innan och vill bara ha en soft hemmakväll. Du kanske tar ett bad, sätter på en film eller gejmar. Men du kan självklart inte bara bada, bara kolla på the bourne eller lira cs. Du kanske vill ha nått att äta eller något att dricka. Fast du kanske både vill ha något varmt och kallt att äta respektive dricka. Sen kanske du vill ha något att läsa om du badar, sen vill du ha något att lyssna på. Sen måste du ha mobilen och hemtelefonenså att du kan svara på sms eller samtal. Det slutar med att du sitter där i badet med en massa badskumm eller  i soffan med både te, läsk, smörgås, chips, tidning, musik på hög volym, en vibrerande mobil och en ringande hemtelefon. Vad blir summan av detta? Stress! Du vet ju inte vad du ska koncentrera dig på. Du är så upptagen av alla valmöjligheter att du glömmer att ha det nice. Alltså blir chillkvällen inte så chill längre, du försöker få den så perfekt att det blir överflödigt att det mest blir jobbigt. Därför kallar jag fenomenet för Chillstress. Nu kan det vara så att det bara är jag som upplever det här. Slutsatsen blir iallafall att det blir mest nice om du tar tillvara på stunden och försöker vara måttfull än om du tänker att det blir najsigare ju mer nice saker du har. Got it?

godis
Gränsen till chillstress, tre läsk och två kilo godis är inte måttfullhet.


Ögonbryn

Nu när jag ändå är inne på ytlighet så måste jag bara säga att ÖGONBRYN är skitviktigt, tänk på det. De ska passa din ansiktsform och personlighet.
bqegb
Angelinas ögonbryn
bnwgjn
Jespers ögonbryn
sdgrw
Undvik äckliga unibrow och pannbandsögonbryn
(inget illa mot bracefaces, ni e hetast som jag)

Ytlighet

Kan verka lite ytlig, kanske är sant... vem vet.

Haffmode för tjejer

Kanske ska dra lilla guiden för tjejer också:
Samma här, tänk efter var du är på snyggskalan, fråga helst en ärlig tjejkompis, killar kommer bara ljuga.
0-4: Du har knappast råd att vara kräsen, men bara du har förstått det så kommer det inte vara några problem alls. De flesta killar kommer inte banga.
5-7: Ditt största problem är antagligen att du tror att du är jättesnygg och att en jättesnygg kille absolut kommer bli intresserad av dig, men nej du måste bete dig som en ful tjej för att få ragg!
8-10: Du har det riktigt jobbigt, då det finns alldeles för få snygga killar för alla snygga tjejer så blir det mycket svårt att hitta nån i samma standard som du själv. Dessutom vågar inte killar gå fram till dig o flirta eftersom du är så himla snygg! Lösning 1: Ha tålamod. Lösning 2: Fixa en halvful kille. (det är inget att skämmas över, titta bara på stan hur många snygga tjejer som har fula killar).
teuwn
Michelle tyckte en blomma passade bra, jag också.

Vilka har lättast haffmode?

Nu ska jag reda ut det här.
De allra flesta killar är inte speciellt kräsna, undantaget är de snygga killarna som står för cirka 5 procent av alla de grappar.
Det finns fler snygga tjejer och dom snygga tjejerna är även dom kräsna.

Så summan av kardemuman är: Tjejer som inte är snygga har lättast att haffa då 95 procent av alla killar inte bangar. Snygga tjejer har det svårast då de vill ha snygga killar som det inte finns alldeles för många av. Snygga killar har det inte speciellt svårt, men tjejer vågar inte ragga på dem vilket gör det svårare för dom. De normala/fula killarna vågar alla normala/fula tjejer gå fram till och ragga på vilket det gör att de har det lätt. Förutom att de inte kan vara för kräsna.

Det här är guiden för alla boys:
Tänk på var du ligger på snyggskalan eller fråga nån random brud och förstå din situation.
Kille som är under 4: Ge upp och var inte kräsen alls
Kille som är 5-7: Du har det najs inte mycket ansträngning behövs, men var inte för kräsen bara.
Killar som är 8-10: Du har det lite jobbigare på raggfronten, men du får iallafall ligga snyggt!

Exempel på en solklar 10, ring mig snyggisar ;) ;)

äapgihewgju


Blogg

Nu blire bloggande igen!

puss

Måndagmorgon

Har franska, går igenom Les mots et les phrases .. Försår inte ett bajs men det kan bero på att jag kollar in i skärmen instead of the whiteboard. Fuck, nu ringer min mobil, tur att jag har på ljudlöst. Ska försöka lära mig lite nu. Puss

Fyller år idag förresten, 20 spänn till alla som skriver grattis på min facebook.

 

Fail

Tittade just runt på massa bloggar och såg att typ alla skrev om hur mycket ångest söndagar är. Trodde jag var ensam om att skriva det, fan, fail.

Ångestsöndag

Alla söndagar är ångestdagar, det går inte att undvika. Man har ångest över att skolan börjar igen på måndagen, man har ångest över allt plugg man måste ta tag i, man har ångest över saker man gjort i helgen, man har ångest över att man ser sliten ut efter helgen, man har ångest över att man inte gjort något av det man skrev upp på att göra listan i huvudet under helgen.
Säger som Maria och Jesper: "Livet suger sen dör man." Lite lagom optimistiskt sådära...

Ett chill band och nybakta bullar.

Fyller tvåsiffrigt (typ) på måndag och ska ha någon form av firande imorgon. Därför är farmor här och bakar bullar för fulla händer. Farmors bullar är världens bästa. Oklanderliga och perfekta. Sitter i köket och tittar på och känner doft av kanel. Ganska nice. Hade tänkt plugga lite och göra färdig en rapport som det är lite stressigt. Skriver därför ett ganska snabbt inlägg. Värt att nämna dock är min pluggmusik, musik när man pluggar är otroligt viktigt. Idag är det en LP med Hansson de Wolfe United som snurrar i skivspelaren. Riktigt chill musik från ett chill band som sålde guld på 80-talet. Vet inte genren är men den är soft iaf. Nu säger farmor att det finns nygräddade bullar men att de är lite för varma att äta nu kanske. Hon är bra, farmor. Och nu ropar papap att han behöver hjälp med något så får plugga senare. Måste vända sida på plattan också. Puss på er.

Upptäckte nu att inlägget aldrig postades för, så här läggs den upp typ tio timmar sent... skit samma. Godnatt :)

HDWU

Morgonfjong

Om redbull inte var så oskönt dyrt skulle jag bada i det nu, borde få mig att vakna till iallafall...

True story

liggis
Bara så alla vet hur det ligger till...
/SnyggJohan

Pömsig...

Är jävligt pömsig nu... Är det bara Johan som inte känner till det uttrycket? Det betyder iallafall (hur fan stavas det? mellanrum eller inte?) att man är trött. Torsdagar tär något otroligt på psyket... Oj, läste nu på wiktionary att pömsigdet betyder utmattad efter sex. Om någon frågar hur läget är och jag är trött, svarar jag ofta "pömsig". Vilket betyder att jag kan ha skapat en del missförstånd. Får hoppas att ingen vet ordets rätta bemärkelse. Nu svamlar jag. Skriver när jag har blivit charge:ad. Puss. 

// Jesper

PS. Vi har efter en viss Big O's önskemål beslutat att skriva vem som är författaren till varje inlägg.


Anton är en bonde

Anton bor i bålsta, detta innebär att han är en bonde.
Det innebär också att hans homie som liten var en Ko, han åker också kossa till pendeln och tar hand om sin åker på fritiden. Ibland hör jag ett "MUUU" i korridoren, då vet jag att det är Anton som är i närheten...
srghpohjjh
Anton <33
Btw är Ellen också bonde
feuywr

Boobgrab

Maria har lagt upp lite bilder på boobgrabs...

gggrrr
HAHAHAHH så sneaky!
sdgwg
Ehehh...
Ginger<3boobs...


Back on track bebby

Japp, jag är tillbaka i Svedala (Stockholm)! Måste tacka min underbara flickvän för ett utmärkt stand-in och en über layout, du är bäst. En helg nere i Lund, Skåne(!), hos brorsan var perfekt. Hade ganska det så skitnice där och var asbra att träffa storebror igen. Första gången jag besöker honom faktiskt. Skamligt, jag vet. Men det har alltid varit fullt upp. Nu var läget tillräckligt bra dock.

Efter drygt 5 timmar ombord på ett tåg i samma kupé som 5 kineser som oavbrutet pratade, åt och rapade (smaskade gjorde de också de jävlarna, och dom åt banan) var det en fröjd att kliva ut i den gatustensbelagda småstaden. Jag fick ett varmt välkomnande av först brorsan med en rundtur i staden och sedan av hans vänner i kollektivet. EFter ha ätit tacos med alla dessa hade vi ett.. ja vad ska man kalla det, ett väldigt ambitiöst förkrök: alla de som bodde i korridoren (7 pers) skulle hitta på ett tema till sitt rum, en lek samt en drink till samtliga deltagare. Därefter följer en rundtur med ett rum i taget. De mest intressanta rummen var det med ghostbusterstema samt brorsans egna där han blåst upp 200 ballonger och bland mängden gömt 8 st ballonger fyllda med rom och cola. Hela spektaklet kallas Tours des chambres och resulterar i att man blir ganska dragen.

Helgen följdes sedan av två lugna dagar fyllda med brunch och tv-spel. Tågresan hem var åt helvete och jag fick sitta 160, HUNDRASEXTIO, minuter extra i tågfan. 8 timamr totalt... Skitsamma, nu är jag härdad och mår prima. Förjävligt ont i halsen har jag fortfarande men den psykiska hälsan är på topp. 

Puss och kram till er alla (ni är förvånadsvärt många, love it!). På återseende.


Brorsan blåser upp ballonger. 200 stycken.


igår

Blev inga inlägg igår, förlåt<33
Igår så var det skolfoto, hoppas på att jag blev fethet! Sen var det lite orientering på gympan, va skitjobbigt! Fattar inte såna där kartor :s

Såg snabba cash på kvällen. Den var bra, inte lika bra som boken såg ut i min fantasi dock... puss

Heheh

Hahah såg just vad Jesper skrivit i beskrivningen:

Tycker det va ganska sött så jag låter det vara så,
Randomträffade just Oliver och Emma som gled runt i moppebil, dom smög på mig bakifrån med den när jag gick hem. Blev glatt förvånad (:

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

STÖRT bra.

Igår

Igår så putsade jag och Shoffe fönster, det har blivit något av en tradition för oss. Det är ett riktigt skitgöra dock, vi får halvt riskera livet genom att luta oss ut ur fönster och klättra upp på stegar skithögt. Trots allt är det riktigt skitkul!

Shoffe putsar fönster för ett år sedan.
På kvällen igår så var jag hos Anja på födelsedagsfirande, var som jag förväntade mig askul!
Vill passa på att tacka Maria för att hon varit grym och vikarierat för Jesper på bloggen, tack<3

It's funny how I never felt so high

Älskling, du är påväg hem nu! Wiiie! :D ...Yesbox, Jesper är på tåget hem mot Stockholm igen och detta innebär att jag ska sluta blogga här nu! haha :D Men det var rätt kul att skriva lite här faktiskt :) Kanske bloggar jag igen någon gång, i en alldeles egen blogg kanske? Who knows? ;) Kul Johan att jag fick blogga lite, och hoppas designen på bloggen dög haha :P Nu ska jag fixa vidare här och sen inatt sover jag hos Jesper :)


Over and out /Maria



Nikki Sixx - The Heroin Diaries

"Att fira jul ensam, naken framför granen med ett hagelgevär i handen, får en på något vis att inse hur farligt nära man är att tappa greppet om sitt liv" //Nikki Sixx

En kort medicinsk ordlista:

Alkoholism: Beskrivande term för en överdriven och ofta kronisk konsumtion av alkohol. Utmärkande drag för alkoholism innefattar tvångsmässighet och beroende. Den har även karakteriserats som sjukdom eller allergi, och många hävdar att det är en fråga om en biologisk sjukdom. //wikipedia.org

En kort alternativ ordlista:
Alkoholism: En vana som hjälper en att upptäcka de rosa elefanterna i ögonvrån. //Nikki Sixx


Sitter och läser en grymt bra bok (Du ska få tillbaks den snart Johan, bara några tiotal sidor kvar!) för att dra ut på tiden. Har varit och käkat frukost med papps ute på café Rosenhill och borde egentligen börja sätta igång med pluggandet nu.. Men sånt brukar ju vara rätt enkelt att skjuta på. Om någon förresten känner för att läsa en grymt bra, helt störd/psykad/askonstig bok som till större delen handlar om droger så som alkohol, LSD, kokain och heroin så kan jag starkt rekommendera Nikki Sixx - The Heroin Diaries. Grym! 



TTYL! /Maria

Dagens outfit

Idag tillhör dagens outfit Martin, eller egentligen blir det Martins outfit igår.
snuup
Martin har alltid så sjukt cool och unik stil!

andraoktobertvåtusentio

Nu har Karoline dragit, och jag är helt ensam och övergiven. Buhu!
Så vad ska man göra utav en dag som denna? ..Inte ett skit var min plan. Kanske se på nån film, tjocka i mig resten av chipsen (varför är alltid chips godare dagen efter? bara jag som tycker det? hmm..) och sen försöka plugga lite (haha, som om det skulle inträffa liksom? Knappast.). Det slog mig förresten alldeles nyss att det är oktober (!!!) nu. Shit vad tiden går fort, helt stört. Så vad händer i oktober? Joo, typ om 9 dagar så fyller Jesper år! Alltså vafaaaan ger man till sin pojkvän i födelsedagspresent!? Grov ångest på den, jaaråå. Bajs vad svårt :(
...Anyways, händer fler saker i oktober, typ Halloween. Undra vad man ska hitta på då? Det återstår att se. Aja, nu ska jag sluta skriva, känner att det typ bara blev massa helt osammanhängande tankat hit och dit i alla fall... wuuups!

BBYE.



PS. Jag älskar dig också Jesper! :D <3 Längtar efter dig :) Hoppas du har det bäst och hälsa brorsan! :D <3

Ostbågar

aaa
Om ostbågar inte var så sunkigt skulle jag äta det grymt mycket oftare. Det luktar illa och händerna blir skitkladdiga. Så det är inget man drar upp på bio:n så det stinker där inne och det är inget man äter på en fest och blir helt kladdig om händerna. Och absolut inte på filmkvällen, sunkigt!
Om dom skapar fräscha ostbågar skulle jag konsumera det like a freak!

I love you Laddergoat, you're so random! <3

HAHAHAHAHAHAHA!! ..Tja, jag har typ skrattkramp i magen.

Asså ni ska se Karoline när hon skrattar! xD så stört jävla roligt. Alla borde få uppleva det. Anyways, Vi har vaknat, käkat frukost och nu sitter vi och kollar på videos på youtube med typisk "Karoline-humor". Det är rätt rolig stämning här faktiskt. Karoline sitter och tittar på datorn och skrattar ihjäl sig, och jag sitter och tittar på Karoline och skrattar typ ännu mer. Tummen upp. Nu ska vi fortsätta hära. 

LATER!



// Mary & Märta

Oj

Råkade visst som Jesper påpekade blanda ihop Henrik Flexeus med Jens Lapidus. Hoppsan.
Man kanske ska ta och köpa Alla får ligga av Henrik Flexeus, så kanske det blir lite mer på den fronten...

Seg

Stört trött morgon, vaknade och var aspissnödig och behövde dessutom snyta mig. Medans jag väntade på att det skulle bli ett akutläge med kissnödigheten så funderade jag på hur jag skulle lösa det här med snytningen. Såg en strumpa ligga inte så långt ifrån sängen och funderade om jag skulle använda mig av den beryktade strumpsnytningen. Men jag bestämde mig för att det var för äckligt. 5 min senare inträffade akutläget och jag rushade till toaletten snabbt som superman, smidigt som spiderman, nästan.
Btw så är det enklaste sättet att ta sig upp på morgonen att vara riktigt kissnödig. Det skulle vara galet soft att kunna tajma att bli nödig klockan 06:30 varje vardagsmorgon istället för att höra cp-väckarklockan.
Strumpfiskmedsnabel, det här tyckte jag va skitroligt för några år sedan. Ganska kul nu också faktiskt.

Packad och klar. (Live rapport från Lund)

Hej allihopa, har preis lagt mig i jakobs rum i soffan i studentkorridoren. Är typ litetankad så tar hundra år att skriva det här, men... Jag har det bra, ligger och lyssnar på pink floyd på ganska hög volym medan bror och alex (tror det är jakobs kk) ligger i en säng halvt utslagna.. ganska kul att jag bestämmer mig för att blogga nu när alla har flytt till drömmarnas värld. Har varit en bra kväll med tacos, drinkark, lekar, dialoger, disskussioner, dans och anant :) måste tacka min underbara flickvän och hennes vackra vännina för den nya layouten.. M¨ste även säga att marcus var väldigt snygg i nya frussan och att johan är en grym person men hänvisade till fel person när han snackade om rapport (fackord inom kommunikation): INTE Jens Lapidus, du menar Henrik Fexeus (Konsten att läsa tankar) ... Aja orkar inte skriva mer, Hon alex har vaknat av min höga musik.. hör av mig senare, Puss och godnatt!

PS. Älskar dig Maria! :D <3

Stand in!

Tja, Maria här! ..med finaste vännen Karoline bredvid!

Jesper, ma bojfräänd, är inte hemma i helgen (som Johan redan informerat om) så jag agerar stand in och gästbloggar lite tills han kommer hem! Yesbox. Anyways, Kajja är här och ska stanna hela natten, hehe ;) Blir pizza till middag och chips till efterrätt! Naaajz. Vet inte riktigt vad man ska blogga om? :S typ hur dagen har varit eller? Hmm..? Iaf, vaknade hos Jesper, följde med honom till tåget, vinkade av honom och sen drog jag vidare och mötte upp min Karoline, fikade + pluggade, och nu sitter vi här hemma hos mig. Fixade designen till bloggen gjorde vi nyss också! Credd till oss. Aja, det var väl allt vi hade att komma med just nu!

LATER!



//Mary & Märta

Tjockt

Olw har satt ett handtag på sina chipspåsar, syrran tyckte det var det bästa hon hört! Så praktiskt liksom.
Syrran med sin chipsväska.

Markus hår

Markus har klippt sig, Markus är snygg.
Markus med en riktigt snygg cockblockfrilla, en frilla som är så säxi att alla i närheten blir cockblockade (:
http://uppfuckat.blogg.se/

Skolfoto

Btw ska skolfoto bli riktigt najs för när skolkatalogen kommer blir det lättare att leta lammkött, har varit lite svårt hittils.

Jesper borta!

Jesper ska till Lund och fekka med sin bro så det är bara jag som kan blogga i helgen :(
Åkte till skolan och träffade där Jonathan 'Bigballe' Balsvik och Anton 'Seasnopp' Sjökvist. Vi diskuterade runkbulle. Sen hade jag tyska, förstod inte så mycket. Efter det åkte jag och mötte Nicole som gav tillbaka mitt älskade bögfekkehalsband<3
Funderade på att sola solarium påvägen hem, måste vara brun till skolfotot på måndag! pallade dock inte.
s
Brun Johan

Gymmet

Nu har jag precis varit på gymmet, körde ben och mage. Hatar att träna ben, för det är jävla oskönt och vill inte få för feta lår för mina slimmade jeans. Funderar på att börja stockholmsgymma och skita helt i benen. Kanske lite pinsamt om man någon gång i framtiden skulle ha xl i tröjstorlek och small i kalsonger dock...
Btw är jag helt övertygad om att killars och tjejers ben ser exakt likadana ut om dom är helrakade.
Marias, Jespers och Malins ben. (Malins underbara blogg: http://moveyourbutt.blogg.se/)
Både Marias och Malins ben pekar bortåt från Jesper vilket enligt Jens Lapidus betyder att dom inte vill skapa rapport med honom. Dissad.

RSS 2.0