Bodystore

Header

Blir seriöst ledsen, förstår inte hur jag ska lägga in en header, har försökt med allt nu! Måste man lära sig massa skumma koder för att lyckas eller!? Ska köpa html for dummies imorgon!
Kommer bli missnöjd om headern lyckas hamna där uppe också, den är också stört ful...
Den här:
SKA hamna där uppe! (fast lite större hoppas jag :s)

Dagens outfit

ss

Jespers dag (hittils) på 30 sek.

Har varit en helt okej dag, typ 6 av 10. Hatar generellt torsdagar nuförtiden då jag måste gå upp vid 6 och slutar sent. Vaknade av mig själv strax innan 6 och trodde det var mitt i natten. Efteren seg 90 graders vändning på nacken fick jag dock syn på klockan och insåg att jag skulle påbörja mina morgonrutiner (snooza två gånger, pissa, duscha, äta, borsta gaddar, gå til ltåget - se tåget komma - inte bry sig - ta nästa tåg o.s.v.)  om en snar kvart. Åt en ganska god frukost: rostad smörgås med goudaost och en riktigt god skinka som pappa köper ibland, en kopp svart te samt Yoggis nya fruktyoghurt helt utan tillsatser (!) med K-special. Ganska nice start. Innan hade jag legat och funderat på om jag skulle dra till plugget eller ej eftersom jag precis som varenda kotte i min klass har förjävligt ont i halsen. Kände att jag missat lite för mycket i skolan på sistone så det var lika bra att dra. Tunnelbanan var åt helvete på grund av ett strömavbrott och ersättningsbussar existerade inte. Bussen till stadshagen var så fullschokad med människor att jag fick se två bussar åka iväg utan mig. Men till slut kom jag fram, en kvart försenad. Men det var lugnt. Nu är jag inne på tredje lektionen och har precis börjar spamma bloggen med inlägg tillsammans med Johan. Han är hesare än jag och låter som en kedjerökande alkis, låter ganska coolt faktiskt. Han sitter typ 3 meter ifrån och verkar allmänt rastlös, typ börjar sjunga för sig själv och skrattar helt random. Men det är chill... Puss!

Johans dag den 30 september

Imorse var en sån där dryg morgon, jag vaknade en timma för sent och bestämde mig för att chilla och skita i första lektionen istället för att stressa och komma 40 min sent. Som tur var så var lokaltrafiken som vanligt helt fuckad, så det behövdes ingen bortförklaring utan skyller förseningen på trafiken. Dock var det efterblivet jobbigt att komma till skolan, soft att gröna linjen inte funkade, pendeln var försenad och blåa linjen inte heller gled som den ska på spåren. Sen kom jag precis till engelska lektionen som jag skulle redovisa lite random nyheter på. Är hes så låter som en 70-årig uteliggare, har låtit så i fyra dagar nu! WTF?

Ledsen Johan

I still haven't found what I'm looking for...

U2's låt med samma namn som rubriken beskriver väl min tillvaro just nu.. Har funnit massvis med saker men är fortfarande inte nöjd, är sjukt kaffesugen. Kefft inlägg jag vet, men en bild säger mer än tusen ord så jag kör på typ 40 ord och en bild. Enjoy:


Mysigt

Efter klagomål på att bilden inte gav hunkjesper rättvisa så kommer här en nya bilder som visar hur det ligger till:
dd
Foxy.
.

Hej

Tja, välkommen till vår blogg
dd
// Johan och Jesper

RSS 2.0